Tıbbi Hacamat-Kupa Terapisi Seminer toplantısı için HACAMAT AKADEMİSİ’ne Başvurabilirsiniz..TEL:0532 456 2066

Tıbbi Hacamat-Kupa Terapisi Seminer ve toplantılar için HACAMAT AKADEMİSİ’ne Başvurabilirsiniz..TEL:0532 456 2066

Yüzyıllardır bir tedavi yöntemi olarak kullanılan tıbbi hacamatın, vücudu dinlendirdiğini ve sağlıklı kalmasını sağladığına inanılıyor. Peki, tıbbi hacamat nedir?

Tıbbi Hacamat-Kupa Terapisi Seminer ve toplantıları için HACAMAT AKADEMİSİ’ne Başvurabilirsiniz..TEL:0532 456 2066

Tıbbi Hacamat nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığının uygulamaya koyduğu projeyle geleneksel ve tamamlayıcı tıp tedavi yöntemlerinden olan tıbbi hacamatın, ne olduğu ve tıbbi hacamatın nasıl yapıldığı hep merak konusu ediliyor..

Tıbbi hacamat, koruyucu ve tedavi amaçlı olarak; sırt,bel,bacak ve kafa olmak üzere 4 farklı bölgeden belirlenen dozlarda, uygun noktalara uygulaması yapılır..Tıbbi Hacamat-Kupa Terapisi Seminer ve  toplantıları için HACAMAT AKADEMİSİ’ne Başvurabilirsiniz..TEL:0532 456 2066

Tıbbi hacamatın Hastalık yapıcı etkenleri ve yaşlanmış hücreleri vücuttan uzaklaştırdığı için detoks etkisi vardır.HACAMAT-( kupa uygulaması )uygulaması kanı inceltir,akışkan hale getirir.

Bu uygulama pıhtılaşma ve tıkanıklıkları açar, tüm vücudun temizlenmesini,yenilenmesini sağlayıp hücresel enerji verir.Tıbbi Hacamat-Kupa Terapisi Seminer- ve toplantılarında merak ettiğiniz sorulara cevap için HACAMAT AKADEMİSİ’ne Başvurabilirsiniz..TEL:0532 456 2066