KUPA TEDAVİSİ-HACAMAT TEDAVİSİ öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066

Geleneksel tıp yöntemleri,yaygın bir kesim tarafından değeri tekrar anlaşılan geleneksel tıbbın şifası, binlerce yıllık insanlık tarihinin getirdiği deneyimler sayesinde doğal yollardan sağlık bulmak isteyenlerin imdadına yetişiyor. KUPA TEDAVİSİ-HACAMAT TEDAVİSİ öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066Doğu ve Batı tıbbının entegrasyonunu ortaya çıkaran bu geleneksel yöntemler arasında günümüzde en çok itibar görenler,tıbbi hacamat-kupa terapisi/tedavisi, sülük uygulama tedavisi olarak sayılıyor.KUPA TEDAVİSİ-HACAMAT TEDAVİSİ öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066

ESKİ Mısır’dan günümüze Geleneksel Tıbbın Mucizesi Kupa/hacamat Tedavisi uygulaması..
Hacamat-Kupa tedavisinin tarihinin yaklaşık 5 bin yıl öncesine dayandığı tahmin ediliyor.Peki, kupa tedavisi nedir? Bardak çekme metodu olarak da bilinen kupa tedavisi, deride vakum etkisi oluşturarak kan akımını yüksek düzeye çıkarır. KUPA TEDAVİSİ-HACAMAT TEDAVİSİ öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066.. Eski Mısır döneminden beri kullanılan bu teknik, ağrılı bölgelerin tedavisinde benzersiz bir başarı sağladığı için Babiller ve Çinliler tarafından kullanılmasının yanı sıra İslamiyet döneminde Arap yarımadasında da tercih ediliyor.

KUPA TEDAVİSİ-HACAMAT TEDAVİSİ öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066..Geleneksel Tıbbın Mucizesi Kupa/hacamat Tedavisi uygulaması ile dokulardaki oksijen ve kan miktarının artırıldığı uygulayıcılarca ifade edilirken, toksinler ve karbondioksitin lenf yoluyla atılımı hızlandırdığı söyleniyor.

KUPA TEDAVİSİ-HACAMAT TEDAVİSİ öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066..Hacamat-Kupa tedavisi metodu ile,iç organlar ile ilgili problemler, kas-iskelet sistemi sorunları ve omurilik ağrılarında etkin bir başarı yakalanır. Bunun yanı sıra kronik yorgunluk ve halsizliğe karşı da tedavi sağlaması, hacamat-kupa tedavisinin faydaları arasında sayılır.Hacamat-kupa tedavisi reflü, migren, sinüzit gibi rahatsızlıkların yanı sıra cilt hastalıklarının mücadelesinde fayda sağladığı ifade ediliyor..

KUPA TEDAVİSİ-HACAMAT TEDAVİSİ öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066..Hacamat-Kupa tedavisinin bir çeşidi olan GELENEKSEL BU YÖNTEM tedavisi de binlerce yıllık geçmişi olan bir uygulamadır. Peki, hacamat tedavisi nedir?

KUPA TEDAVİSİ-Hacamat İle Şifa Bulabilirsiniz..KUPA TEDAVİSİ-HACAMAT TEDAVİSİ öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066

Kupa-Hacamat uygulama tedavisi, deri altında birikmiş olan ve vücutta çeşitli rahatsızlıklara sebebiyet verebilecek toksik kanın vakumlanarak dışarı atılması işlemidir.KUPA TEDAVİSİ-HACAMAT TEDAVİSİ öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066.. Kupa tedavisinden farklı olarak hacamat tedavisinde vücutta kesik açılır ve kanın bu yolla dışarı atılması sağlanır. Hacamat yapılırken deri bir neşter yardımıyla çizilir ve meydana gelen kesik üzerine hacamat kupası adı verilen cam bir bardak ya da kupa ters biçimde kapatılır. Ardından vakumlama yardımıyla deri altındaki kan çekilir. Bu tedavi şeklinde kupa ya da bardakların yerleştirildiği bölgenin ağrılı bölgeler olmasına özen gösterilir.

KUPA ve Hacamat tedavisinin faydaları ve insan sağlığına sağladığı olumlu etkiler oldukça fazladır. Hacamat tedavisi ile vücuttaki ağrılar giderilir, kanda birikmiş toksinlerden arınma sağlanır, bağışıklık sistemi güçlenir ve hasta kendini daha zinde hisseder.

Kas ve iskelet hastalıklarının, baş ve boyun ağrılarının giderilmesinde büyük fayda sağlayan hacamat tedavisi, tansiyon ve diyabet gibi rahatsızlıklara karşı da koruma sağlar.KUPA TEDAVİSİ-HACAMAT TEDAVİSİ öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066..

Sülük Tedavisi..
Doğal bir şifa tekniği olan sülük tedavisinin de geçmişi Babil ve Mısır dönemine uzanır.Geleneksel tıbbın öne çıkan uygulamalarından bir diğeride sülük tedavisidir. Antik çağlarda hekimler tarafından sıklıkla başvurulan bu yöntem; tıp alimi İbn-i Sina’nın kitaplarında yer bulmuştur. Bu sebeple, İbn-Sina tıbbının teknikleri arasında yer almaktadır.

Sülük tedavisi nedir?

SÜLÜK TEDAVİSİ KONUSUNU öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066…Sülük tedavisi, steril bir ortamda uzmanlar tarafından gerçekleştirilen, hastanın çeşitli bölgelerine sülük yerleştirilmesi metoduyla uygulanan bir tedavi şeklidir.
SÜLÜK TEDAVİSİ KONUSUNU öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066..Bu yöntemde, cımbız yardımıyla tedavi edilecek bölgeye yerleştirilen sülüklerin kanı emmesi için yaklaşık 10 ila 20 dakika arasında bir süre beklenir.
SÜLÜK TEDAVİSİ KONUSUNU öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066..Sülükler yeterince kan emdikten sonra, hastanın derisini bırakırlar. Sülüğün kanı emerken salgıladığı sıvı, yaklaşık 105 tane bioaktif maddeyi bünyesinde barındıran ve ilaç etkisi gösteren bir maddedir.

SÜLÜK TEDAVİSİ KONUSUNU öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066..Sülük tedavisi ile, kalp enfarktüsü, hemoroid, romatizma hastalıkları, kronik ve hepatit karaciğer hastalıkları, varis, diyabetik ayak yaraları, behçet, sarı nokta, hipertansif retinopati ve damar tıkanıklığı gibi birçok hastalığa karşı şifa sağlanır.Vücuttaki kirli kanın dışarı atılmasıyla toksinlerden arınma sağlamak ve kan dolaşımını hızlandırmak sülük tedavisinin faydaları arasındadır. SÜLÜK TEDAVİSİ KONUSUNU öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066

Geleneksel Tıp ile ilgili daha fazla bilgi için…
Kupa Tedavisi Nedir? www.hacamatbilimi.com TIKLAYINIZ
Hacamat Tedavisi Nedir? www.hacamatbilimi.com TIKLAYINIZ
Sülük Tedavisi Nedir? www.hacamatbilimi.com TIKLAYINIZ
HACAMAT- KUPA TEDAVİSİ ve SÜLÜK TEDAVİSİ KONUSUNU öğrenmak istiyor musunuz.? TEL:0532 456 2066